Luxe vakantiewoningen en hotelkamers in het Vechtdal

Ontdek het landelijke gevoel

Dagje Uit

Zin om er wat verder weg op uit te gaan? Ook hier ontbreekt het niet aan de mogelijkheden. Horsetellerie ligt dichtbij diverse attracties in de buurt. Hieronder hebben we er een paar voor u op een rij gezet.

monkey-town-hardenberg.jpg

Monkey Town (8 min.)

Indoor speelparadijs

Monkey Town, het leukste en spannendste indoor speelparadijs van Nederland voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Bij Monkey Town vind je alles wat je nodig hebt voor een dag voor spanning en beleving onder één dak: kinderen mogen lekker de beest uithangen en onbezorgd spelen in de uitdagende en veilige overdekte binnenspeeltuinen. Voor kinderen zijn er tal van attracties zoals glijbanen, ballenbakken, lasergame arena’s, kindertrampolines, voetbalkooien en kinder escape rooms en een speciale peuterzone voor kinderen van 1 t/m 3 jaar, terwijl ouders is onze comfortabele horecagelegenheid rustig kunnen zitten. 

Slagharen.jpg

Slagharen (11 min.)

Beleef het avontuur

Ontdek het Wilde Westen van Nederland in Attractie-& Vakantiepark Slagharen. Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan dertig spannende attracties en verbluffende shows!

plopsa.jpg

Plopsa Indoor Coevorden (20 min.)

Laat je betoveren door de magische wereld van Studio 100 en beleef een onvergetelijke dag in het mooiste indoorpretpark van Nederland! Dans in de K3-Disco, spring tussen De Dansende Fonteinen, klim in Plops Speelboom, maak een bloedstollende vaart op de Wickiebaan en trotseer De Woeste Zee!

wildlands_logo.svg

Wildlands Zoo Emmen (30 min.)

Wereldreis in één dag

Ontdek per boot of te voet de jungle en maak kennis met de olifantenfamilie. Spot neushoorns en giraffen van heel dichtbij tijdens je trucksafari over de savanne. Bezoek het nieuwe Raccoon Creek, ga op poolexpeditie en sta oog in oog met ijsberen en pinguïns. Kom naar WILDLANDS en maak een wereldreis in één dag.