Luxe vakantiewoningen en hotelkamers in het Vechtdal

Ontdek het landelijke gevoel

Horsetellerie Rheezerveen BV

  • Ommerweg 11
  • 7797 RD Rheezerveen
  • +31(0)523 27 11 77
  • info@horsetellerie.nl

Vorig jaar hebben er wegwerkzaamheden plaatsgevonden aan de N34 waardoor de Horsetellerie soms via de navigatie lastig te bereiken is. Hieronder vindt u een afbeelding en beschrijving die het juiste verloop geeft vanaf de laatste rotonde (Witte Paal) van Hardenberg/Stegeren:

plattegrond_route_HT.jpg

Wanneer u vanaf de richting Zwolle komt, volgt u bij de rotonde Ommen N48 de borden Hardenberg N36. Vervolgens nadert u de rotonde N34 Hardenberg/Stegeren hier neemt u de eerste afslag richting Stegeren en vervolgens neemt u direct (na 20 mtr) de eerste afslag rechts, zodat u het tunneltje nadert. Wanneer u uit het tunneltje komt gaat u rechtsaf de Parallelweg (Ommerweg) op en vervolgt de weg. Op een gegeven moment vint u aan de linkerkant de Horsetellerie.

Wanneer u vanaf de richting Almelo komt, volgt u de bij de rotonde Hardenberg/Stegeren N34 de borden richting Stegeren, dit is de derde afslag op de rotonde. Vervolgens neemt u direct (na 20 mtr) de eerste afslag rechts, zodat u het tunneltje nadert. Wanneer u uit het tunneltje komt gaat u rechtsaf de Parallelweg (Ommerweg) op en vervolgt de weg. Op een gegeven moment vindt u aan de linkerkant de Horsetellerie.

Vanuit richting Ommen

Voor Ommen links af bord Hardenberg volgen u rijdt de N48 op. Bij rotonde 1e afslag Hardenberg / Almelo nemen dit is de N36. Bij volgende rotonde “Witte Paal” rechts af richting Stegeren. Na 50m rechts af u komt dan bij een tunnel met stoplicht. Als u de tunnel uitkomt aan het einde van de weg rechts af (parallelweg van de N34). Bij de volgende splitsing met de Lentersdijk, rechts aanhouden (vervolg parallelweg van de N34). Na ca 1.500 meter links is Horsetellerie, Ommerweg 11. 

Vanuit richting Emmen

N34 volgen richting Hardenberg. Afslag Hardenberg nemen. Bij rotonde 3e afslag nemen richting Boshoek. Einde weg links afslaan. Volgende kruising rechts af en linksaanhouden, dit is de Ommerweg. Na ca 1.500 meter rechts is Horsetellerie, Ommerweg 11.

Vanuit richting Hoogeveen

Op de N48 niet de afslag Hardenberg nemen maar doorrijden tot de eerst volgende rotonde. Op de rotonde 2e afslag nemen Hardenberg / Almelo dit is de N36. Bij volgende rotonde “Witte Paal” rechts af richting Stegeren. Na 50m rechts af u komt dan bij een tunnel met stoplicht. Als u de tunnel uitkomt aan het einde van de weg rechts af (parallelweg van de N34). Bij de volgende splitsing met de Lentersdijk, rechts aanhouden (vervolg parallelweg van de N34). Na ca 1.500 meter links is Horsetellerie, Ommerweg 11.