Privacyverklaring van Horsetellerie Rheezerveen BV

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Horsetellerie Rheezerveen BV kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Horsetellerie Rheezerveen BV, boekingssites waar Horsetellerie Rheezerveen BV mee samenwerkt en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Horsetellerie Rheezerveen BV verstrekt.

Horsetellerie Rheezerveen BV kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres

Waarom Horsetellerie Rheezerveen BV gegevens nodig heeft

Horsetellerie Rheezerveen BV verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan Horsetellerie Rheezerveen BV uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit toeristische dienstverlening.

Hoe lang Horsetellerie Rheezerveen BV gegevens bewaart

Horsetellerie Rheezerveen BV bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen met anderen

Horsetellerie Rheezerveen BV verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen van websitebezoek

Op de website van Horsetellerie Rheezerveen BV worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoeken klikgedrag op de website. Horsetellerie Rheezerveen BV gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

Horsetellerie Rheezerveen BV maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Horsetellerie Rheezerveen BV bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacy beleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Horsetellerie Rheezerveen BV te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Horsetellerie Rheezerveen BV heeft hier geen invloed op. Horsetellerie Rheezerveen BV heeft Google geen toestemming gegeven om via Horsetellerie Rheezerveen BV verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@horsetellerie.nl. Horsetellerie Rheezerveen BV zal zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen

Horsetellerie Rheezerveen BV neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Horsetellerie Rheezerveen BV maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Horsetellerie Rheezerveen BV verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op met Horsetellerie Rheezerveen BV via info@horsetellerie.nl. www.horsetellerie.nl is een website van Horsetellerie Rheezerveen BV .

Horsetellerie Rheezerveen BV is als volgt bereikbaar:

Adres: Ommerweg 11, 7797 RD Rheezerveen

Telefoon: 0523- 271177

E-mailadres: info@horsetellerie.nl

KvK nr: 27180614

Btw nr: NL807959765B01

Opgesteld op 11 mei 2018