Paardensportcentrum Horsetellerie

Ruimte voor paard en ruiter

Paardensportcentrum

Ideaal voor iedere ruiter en paardenvriend

Paardensportcentrum Horsetellerie, gebouwd in 2010, is een modern ruitersport centrum en de ideale locatie voor iedere ruiter en paardenvriend. De manege is zéér ruim opgezet en grenst direct aan het bos met ruiter- en menroutes.

groepsfoto kamp.jpg

Horsetellerie

Paardensportcentrum Horsetellerie:

  • Les van gediplomeerde instructie
  • Groepslessen en privélessen in zowel dressuur, springen en crossen
  • Een kennismakingscursus voor kinderen
  • Mogelijkheden om een pony of paard te leasen
  • Buitenritten onder begeleiding van onze instructie
  • Binnenbak 20x40m met safety wall en buitenbak 20x60m
  • Pensionstalling voor pony of paard

Lessen bij Horsetellerie

Professionele en gediplomeerde instructies

Bij Horsetellerie is er de mogelijkheid om groepslessen te volgen met je eigen of een manegepony/paard. En ook is er de mogelijkheid om privélessen te boeken om zo nog beter te leren rijden. 

Onze groepslessen zijn er voor alle ruiters/amazones vanaf 7 jaar met voldoende rij-ervaring. In onze groepen worden vast maximaal 6 ruiters ingedeeld om te zorgen voor voldoende ruimte in de bak en persoonlijke aandacht. Iedereen borstelt en zadelt van te voren zijn/haar eigen pony/paard. De indeling wisselt en wordt per mail of via de lijst op het mededelingenbord bekend gemaakt. Lease ruiters rijden vast op een pony/paard. Er zijn groepen van verschillende niveaus en leeftijden en er zijn ook een aantal speciale groepen gericht op het springen.

In de vakanties organiseren wij veel extra pony activiteiten voor kinderen, zoals buitenritten, verzorgpony's, extra lessen en ponykampen.

Let wel: wegens drukte kan het zijn dat u voor lessen op een wachtlijst komt te staan.

maximeannemijn.jpg

Leasen

Voor de fanatieke ruiter die graag meer wil dan een uurtje in de week lessen bieden wij de mogelijkheid aan om een pony of paard te leasen.

Hierbij zijn verschillende constructies mogelijk, zo hebben wij volledige lease (pony/paard is dan exclusief voor jou beschikbaar) en gedeelde lease (aantal keren per week) mogelijkheden.

Ook is er de mogelijkheid om met de leasepony/paard deel te nemen aan speciale lessen, clinics en wedstrijden. Wij hebben een fanatieke groep ruiters op de manege die al van deze mogelijkheid gebruik maakt en afgelopen zomer heeft één van onze ruiters zelfs haar debuut gemaakt in de Z1 dressuur!